loading

Dame i džentlmeni, početnici ili iskusni vežbači,

za vas smo pripremili širok spektar grupnih programa . Od umirujuće joge i pilatesa, preko srednje intenzivnog Silhouette -a, pa sve do moćnog ,,Spartan workout’’-a, pronadjite trening koji ćete smatrati boljim, možda i najboljim delom dana.

Spartan workout – pomeri granice

Želiš da daš sve od sebe? Da se ponosiš svojom figurom i kondicijom?

Trening koji će ti  izvući poslednje atome snage i stresa, a probuditi u tebi moćan osećaj koji ispunjava dan i olakšava savladavanje svakodnevnih prepreka.

Visok intenzitet, kombinuje elemente funkcionalnog treninga:  ,,crossfit’’, i ,,TRX’’-a koristeći rekvizite poput tegova, džakova, vijača, TRX traka i naravno – SPOSTVENE TEŽINE.

Ponedeljak, utorak i četvrtak od 21h.

Silhouette –  konture za poželeti

Istaknite svoju ženstvenost akcentujući pre svega muskulaturu stomaka, nogu i zadnjice.

Trening je srednjeg intenziteta , kombinuje aerobne i parterne vežbe i koriste se raznovrsni rekiziti poput bučica, guma, lopti I sl.

Održava se ponedeljkom, sredom i petkom od 20h.

Pilates – decenijama poznat spoj zdravlja i estetike

Malo je onih koji nisu čuli za pilates. Priča koja je genijalno osmišljena u terapeutske svrhe, da bi vremenom ušla u svet fitness-a kao jedan od osnovnih i nezaobilaznih treninga.

Osobe koje upražnjavaju pilates su fleksibilne, jakih trbušnih mišića i dobre cirkulacije, uz smanjenje bola u lećima, vratu i zglobovima.

Trening je umerenog  do srednjeg intenziteta, prilagodjen svakom i održava se ponedeljkom, sredom i petkom od 18h 

Joga  – harmonija duha i tela

Oslobodite se od stresa i pronadjite svoj mir, kako bi nesmetano i uz osmeh funkcionisali tokom dana. Podignite nivo gipkosti, mišićnog tonusa, snage i cirkulacije, dovodeći svoje telo u jednu psihofizički zdravu zonu.

Održava se ponedeljkom, sredom i petkom od 19h.