loading

Nekada je to bio bauk, sada navika, redovan deo dana.

Svako pristupa vežbanju iz svojih razloga – zdravstveni, estetski, oslobađanje od stresa
Ukoliko ste u mogućnosti finasijski – ovo je najbrži put do željenog cilja, maksimalna efikasnost i posvećenost trenera NE SAMO NA TRENINGU, već pisanje Vašeg i samo Vašeg programa vežbanja/ishrane.

Ukoliko Vam, ipak, finasije ne dozvoljavaju, što je u današnje vreme više nego razumljivo, na raspolaganju su Vam opcije koje su po svojoj efikasnosti iznad samostalnog vežbanja, prilagođene Vašim karakteristikama i cilju kom težite. To su:

– POLUINDIVIDUALNI trening do 5 vežbača, kada vreme provedeno sa trenerom možete fizički i  finansijski  podeliti sa prijateljima, supružnikom ili drugim klijentim,a istog trenera. *Zahteva organizaciju više osoba u iste vreme, različite su obaveze

– IZRADA INDIVIDUALNOG PROGRAMA VEŽBANJA – nakon testiranja morfoloških i funkcionalnih karakteristika vežbača, pristupa se izradi personalizovanog programa vežbanja/ishrane. Vežbač prolazi prvi ciklus (obično nedeljni) sa trenerom, nakon čega nastavlja sam, uz uputstva i podršku trenera. Novi napredniji program se izrađuje svakih 4-6 nedelja aktivnog vežbanja, kada se rade i kontrolna testiranja i prati napredak.

samo jedan primer