loading

ZAŠTO MI

Pored stručnosti i decenijskog iskustva u radu sa decom, od zaista brojne konkurencije i kolega nas izdvajaju dve stvari:

  • Planinarenje i treninzi u prirodi – blago rečeno, jedni smo od retkih koji će Vašem mališanu omogućiti boravak u prirodi u vidu planinarenja i boravka u šumi. Treninzi koji će ispuniti pluća svežim vazduhom… Vratiće se nasmejani, puni lepih uspomena i fotografija sa drugarima, a opet iscrpljeni, povećanog apetita i, vrlo verovatno, uspavani na sedistu autobusa.

Naravno, za datu aktivnost posedujemo licencu planinarskog vodiča i iskustvo u organizovanju planinarskih manifestacija.

Roditelji su dobrodošli i često se dešava da se umore više od dece.

  • Korektivne vežbe za leđa i stopala su implementirane u svaki trening – većinu treninga deca vežbaju bosa (u toplom ambijentu i na prilagoženoj podlozi), što samo po sebi ima blagotvorno delovanje na stopala i dodatno angažuje mišiće istih. Dodamo li tome hodanje na prstima i petama, unutašnjem i spoljašnjem delu stopala – eto aktivnog delovanja na svod stopala.

 Vežbe za pravilno držanje su sastavni deo svakog treninga. Sprovode se na jedinstve način, kroz animaciju i zabavu, kako deci ne bi dosadile. Naime, nakon obuke i uz nadzor, deca ih SAMA pokazuju,  sto je korisno iz više aspekata (samopouzdanje..)